WELKOM OP ONZE WEBSITE !

Hallo, wij zijn Maria en Danny Galjaard en woonachtig in het Nederlandse Pijnacker. Onze passie voor de Franse Bulldog stamt al vanuit 1999, het jaar waarin wij onze eerste Franse Bulldog “Bowy” kochten. In het bijzonder het uiterlijk, karakter, uitbundigheid en mensgerichtheid trok ons erg aan in dit ras. Het was vanaf het begin liefde op het eerste gezicht en vanaf dat moment is het een deel van ons gezin en leven geworden. Na enkele jaren hebben we besloten om ons in te zetten om een positieve bijdrage te leveren aan de gezondheid, uiterlijk en welzijn van het ras.

Vanaf 2003 t/m 2006  ben ik actief geweest als commissaris Public Relations & Website beheer in het bestuur van de Hollandse Bulldoggen Club, de enige echte rasvereniging voor de Franse Bulldog in Nederland.In 2004 ben ik geslaagd voor het examen van Kynologische kennis I en ben in 2006 gestart met Kynologische kennis II. Eind 2004 werd de aanvraag voor de kennelnaam “Beau Mystique’s” toegekend door de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland, ingeschreven met no.263716.
Op dit moment zijn wij de gelukkige eigenaars van 5 bullendames en 2 bullenheren, waarvan u op deze website meer informatie en foto’s kunt vinden. Met deze dames hopen wij een begin te maken met het verwezenlijken van onze passie, namelijk het fokken van het door ons geliefde ras “de Franse Bulldog”.
Onze Bullen leven bij ons vrij in huis en zijn dan ook vaak languit op de bank te vinden. We nemen ze vaak mee voor een stevige wandeling in het bos of op het strand waar ze lekker kunnen ravotten met elkaar of andere honden.
Wij zijn regelmatig te vinden op de Nationale en Internationale hondententoonstellingen waar onze bullendames al uitmuntende resultaten hebben behaald. Onze honden genieten van de aandacht op  de shows, wij zijn trots om onze honden te laten zien en lekker bij te kletsen met de andere fokkers, Franse Bulldog  eigenaren en  belangstellenden.  

 

Voorop  staat dat  de honden hier zelf plezier aan ondervinden. U kunt ons hier altijd benaderen om even kennis te maken met ons en de honden. Af en toe hopen wij een nestje te fokken. Pups zijn alleen beschikbaar voor serieuze liefhebbers van het ras. Ik ben van mening dat de verantwoording voor het zo goed mogelijk zoeken naar een goede thuis tot de taken van de fokker behoort. In dit kader vinden wij het belangrijk om uitgebreid kennis te maken met een potentiële koper van één van onze pups, opdat u als potentieel eigenaar goed bent geïnformeerd voor U een Franse Bulldog pup in huis neemt en u zeker weet dat dit het ras is waar u naar op zoek bent.

 

 

We wensen U veel plezier bij het verkennen van onze website.
Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere vragen of meer info.
Alvast bedankt voor uw bezoek !

 

Vriendelijke groeten
 
Telefoon : 0031 (0)15 -2127128 / 06 -14322790  -  Email  : info@beau-mystiques.nl